Biografie

Ik studeerde moderne dans aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Daarna deed ik jarenlang brede podiumervaring op in het (kinder)theater in binnen- en buitenland. Ik volgde lessen in o.a. de expressievolle Butoh dans, in Argentijnse tango, in Afrikaanse dans en ik specialiseerde me tenslotte in Oriëntaalse dans.

Margot Vossen

Als dansdocent gaf ik 35 jaar lang mijn kennis en dansvaardigheden door, dit ook binnen en over de grenzen. Als choreograaf en regisseur gaf, en geef ik nog steeds, vorm aan mijn rijke beeldenwereld. Daarbij werk ik het liefste cross-over, multidisciplinair, in het amateurcircuit en in de vorm van ‘community art’.

Ik volgde stemtechniek voor theater bij Sygmund Mollick in Berlijn, dook de fascinerende wereld in van stem en fysiek, en ik ging zingen. Op basis hiervan ontwikkelde ik een eigen effectieve trainingsmethode waarin fysiek, expressie en stem met elkaar verbonden zijn. Sinds 1998 begeleid ik, bevlogen en met groot enthousiasme, koren en individuele zangers op het gebied van podium-uitstraling en presentatie. Koorregie is nog steeds mijn corebusiness.

Voor meer info loop je het menu van deze website door. Contact opnemen kan altijd!