Actualiteiten

Voor het 2e jaar organiseert De Wereld is Beweging, samen met de Paradox Tilburg en Tango Deseo, tango-live-concerten-met-salon. Ook dit jaar hadden we weer een prachtig aanbod. Ik laat het nog even hieronder staan. Maar helaas, het concert met Santiago Cimadevilla van 19 april hebben we moeten annuleren. Om de hoop er in te houden zijn we ons toch al aan het beraden over de concert-salonreeks van het najaar. Blijf mee hopen! Tot dan!

Zondag 22 september Kay Sleking & Sieta Keizer met het programma ‘Spiegelingen’. Kay speelde dit sfeervolle programma op Oerol deze zomer met Indiase slidegitaar & strijkers.

Zondag 15 december Grupo del Sur, omdat het vorig jaar zo mooi was. Helemaal in de sfeer van de donkerste dagen. Iedereen was welkom, ook niet-dansers. Wat was het mooi!

Zondag 16 februari Orchestra Tipico Tango Pasion. Met z’n 16-en passen ze net op het podium, deze enthousiaste groep olv bandoneonist Gerard van Duinen. Een waar feest!

Zondag 19 april Santiago Cimadevilla of Ville Hiltula, en dat is vandaag! Hoe treurig dat dit niet door kon gaan.

Alle concerten vinden plaats in de Paradox, Telegraafstraat 62, Tilburg.
Aanvang 15.00 uur, zaal open om 14.30. Het 1ste gedeelte van de middag is
luisterconcert. Het 2de deel kan er gedanst worden en tot slot is er een DJ tot 18 uur. Voor meer informatie: Paradox Tilburg en Tango Deseo.

Deze site is het laatst bijgewerkt op 29 – 04 – 2020.